منطقه ایتالیا پس از هشدارهای مربوط به صنعت وارد بحران می شود | جهان | اخبار


یک منطقه زیبای ایتالیا در شرایط بحرانی فرو رفته است زیرا یک صنعت کلیدی هشداری جدی صادر می کند.

کشاورزان کوه‌های آسلو ایتالیا با روزهای سختی روبرو شده‌اند، زیرا بحران آب‌وهوایی محصولات مورد نیاز برای تولید Prosecco، یکی از محبوب‌ترین شراب‌های گازدار جهان را از بین می‌برد.

یخبندان های بهاری جوانه ها را از بین بردند، طوفان های تابستانی برگ ها را به هم ریخت، خشکسالی های طولانی باعث گرسنگی انگورها شد و باران های شدید باعث رانش زمین شد.

به دلیل آب و هوای طوفانی، کشاورزان احساس می کنند “وقت ندارند”. طوفان های تگرگ که قبلاً نادر بود، زودتر از سال می آید و کشاورزان را شدیدتر از قبل می کند.

پائولو فرارو از شراب سازی Bele Casel به گاردین گفت: «به سرعت در حال تغییر است. مادربزرگش شمع روشن می کرد و دعا می کرد تا آب و هوای بد را از بین ببرد.

اما این تنها جایی نیست که تغییرات آب و هوایی در آن رنج می برد. بر اساس مطالعه‌ای در نیچر، تا پایان قرن، 90 درصد از مناطق سنتی کشت شراب در مناطق ساحلی و پست اسپانیا، ایتالیا، یونان و کالیفرنیای جنوبی به دلیل تغییرات آب و هوایی ناپدید شده‌اند.

در طول باران های شدید، رانش زمین در تپه های Asolo، جایی که شراب کشت می شود، رخ می دهد و محصولات را غرق می کند. در دوره های خشکسالی، آب دیگر نمی تواند جذب خاک شود.

پائولو تارولی از دانشگاه پادوآ، که تأثیرات تغییرات آب و هوایی را بر روی تراس‌های تاکستان مطالعه می‌کند، می‌گوید: «تأثیر این دو افراط در یک سطح یک چیز است، اما در یک شیب تند کاملاً متفاوت است».

برخی از کشاورزان قبلاً تغییر شیوه های خود را آغاز کرده اند: آنها تراس های سبز را می پوشانند تا از انگور در برابر تگرگ محافظت کنند و برخی از وسایل توپ مانند برای انفجار گاز به ابرها برای جلوگیری از شکل گیری طوفان استفاده می کنند.

برخی دیگر به راه حل های طبیعی متکی هستند – فرارو از درختان انجیر برای ایجاد سایه برای انگور و خنک کردن انگور استفاده می کند. درختان همچنین حیات وحش متنوع‌تری را تشویق می‌کنند، گیاهان را در برابر بادهای شدید محافظت می‌کنند و خاک را در هنگام باران شدید پایدار نگه می‌دارند.

همین چند نسل پیش، کشاورزان حوضچه های کوچکی در دامنه تپه ها برای جمع آوری آب ساختند. این «سیستم‌های ذخیره‌سازی میکرو آب» هنوز در آسیای جنوب شرقی و آفریقای شرقی رایج است، اما این روش در شمال ایتالیا تا حد زیادی از بین رفته است.

والنتینا پوزا، مدیر صادرات در کارخانه شراب سازی Bresolin، می گوید که علیرغم تلاش ها برای سازگاری، کشاورزان به دلیل نبود امنیت احساس ناتوانی می کردند.

او می گوید: «شما نمی توانید تصمیم بگیرید که آیا خشکسالی، باران یا تگرگ وجود خواهد داشت. “شما صبر کنید و امیدوار باشید که همه چیز درست شود. شما سعی می کنید بهترین کار را انجام دهید، اما این شما نیستید که تصمیم می گیرید.

دیدگاهتان را بنویسید