وحشت: باکتری های گوشت خوار با سرعت بی سابقه ای در حال گسترش هستند | جهان | اخبار


بر اساس داده های جدید، بیماری ناشی از «باکتری های گوشت خوار» بسیار سریعتر از سال 2023 گسترش می یابد.

ژاپن در حال تلاش برای کنترل افزایش نگران کننده در موارد سندرم شوک سمی استرپتوکوک (STSS) است که تا 2 ژوئن به 977 رسیده بود.

موسسه ملی بیماری های عفونی این کشور که از سال 1999 موارد ابتلا به این بیماری را ردیابی می کند، خاطرنشان کرد که ژاپن در کل سال 2023 در مجموع 941 مورد را ثبت کرده است.

نرخ فعلی به ویژه نگران کننده است زیرا میزان مرگ و میر مرتبط با باکتری که باعث STSS می شود بالا است.

یک متخصص گفت: این بیماری توسط استرپتوکوک گروه A (GAS) ایجاد می شود، گروهی از باکتری ها که می توانند در عرض دو روز انسان را بکشند.

در کودکان، GAS به طور معمول باعث تورم و زخم بستر می شود. با این حال، برخی از انواع باکتری های این گروه می توانند علائم سریعی مانند بدن درد و تورم، تب و فشار خون پایین ایجاد کنند. در جدی ترین موارد، باکتری می تواند منجر به نکروز، نارسایی اندام و مرگ شود.

کن کیکوچی، استاد بیماری‌های عفونی در دانشگاه پزشکی زنان توکیو، به بلومبرگ گفت: «اگر بیمار در صبح متوجه تورم در پا شود، می‌تواند تا ظهر به زانو سرایت کند و در عرض 48 ساعت منجر به مرگ شود.»

با نرخ فعلی عفونت، تعداد موارد STSS در ژاپن می تواند امسال به 2500 نفر برسد – با توجه به آنچه که پروفسور کیکوچی می گوید نرخ مرگ و میر بالای 30 درصد است، یک پیش بینی فاجعه بار است.

به طور معمول، افراد مسن در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به STSS هستند، اما سویه GAS همچنین باعث مرگ و میر بیشتر در افراد زیر 50 سال می شود.

بسیاری از افراد بدون اینکه بدانند این باکتری ها را حمل می کنند و بیمار نمی شوند که به گسترش GAS کمک می کند.

باکتری GAS معمولاً از طریق قطرات و تماس مستقیم – مشابه COVID-19 – منتقل می شود.

کارشناسان ارتباطی بین گسترش این بیماری و رفع محدودیت های اعمال شده در پی همه گیری کرونا در ماه می 2023 مشاهده می کنند.

وزارت بهداشت ژاپن از مردم خواسته است که همان اقدامات احتیاطی اولیه بهداشتی را در برابر STSS که در زمان اضطراری کووید انجام دادند – از جمله شستن مکرر دست ها و آداب سرفه، انجام دهند.

دیدگاهتان را بنویسید