در مایورکا وحشت وجود دارد، تجار از کاهش فروش شکایت دارند. ترس از دور ماندن گردشگران از جزیره تعطیلات به حقیقت پیوسته است. بازدیدکنندگان از قیمت های بالاتر، کیفیت پایین غذا و تغییر قوانین اتحادیه اروپا شکایت دارند.
به گزارش مایورکا دیلی بولتن، یکی از نظر دهندگان گفت: «غذای بد با قیمت های گزاف. دشوار نیست. 16 یورو برای [a] پیش غذای گوجه فرنگی و موزارلا به شما این ایده را می دهد که چرا مردم آن را نادیده می گیرند.
یکی دیگر گفت: “زمانی که کاهش یا کاهش وجود دارد، مایورکاها تقریبا همیشه قیمت ها را افزایش می دهند.”
آنها ادامه دادند: “این یک استراتژی اقتصادی دیوانه کننده است که آنها را سخت تر و سخت تر خواهد کرد زیرا مشتریان بیشتر و بیشتری از پرداخت قیمت های نامعقول برای کرایه های عمدتاً متوسط خودداری می کنند.”
یکی از بازدیدکنندگان مکرر اضافه کرد: «اخیراً متوجه افزایش شدید قیمت ها در رستوران ها و کافه ها در کنار افت کیفیت شده ام.
من دوست دارم بیرون غذا بخورم، اما حاضر نیستم پول زیادی را صرف غذای متوسط کنم. فکر میکنم این مشکل میتواند باشد، بهویژه هنگام غذا خوردن در استراحتگاهها یا در منطقه توریستی اصلی پالما.»
آنها باید بارهای تاپاس را احیا کنند. از والنسیا یا سانتیاگو د کامپوستلا دیدن کنید تا یاد بگیرید که چگونه تاپاس درست کنید، نه لجن ولرم و غیر اشتها آور که پشت شیشه برخی از موسسات غیر مهمان نواز مایورکا می بینید. و به خاطر خدا سیگار کشیدن در تراس ها را ممنوع کنید، این عادت منزجر کننده، آن را برای خود نگه دارید.»
دیگران به طور خاص بر روی قیمت های غذاخوری تمرکز کردند: «حقیقت بی رحمانه. در شب اول تعطیلات، گردشگران از راه می رسند و فرصت خرید نداشته اند، بنابراین پول خرج می کنند و بیرون غذا می خورند. بعد از این شوک، پایین بیایید [to] به سوپرمارکت ها بروید، غذا و نوشیدنی را ذخیره کنید و در هزینه خود صرفه جویی کنید.
شاید در پایان هفته دوباره بیرون بروید. به این معنا نیست که گران است، اما گردشگران بریتانیایی اکنون پول بسیار کمتری دارند.»
دیگری قیمت هتل ها را با سطوح قبل از همه گیری مقایسه کرد و استدلال کرد که قیمت ها برای اقامت دو هفته ای از 6000 یورو (5062 پوند) به بیش از 12000 یورو (10125 پوند) دو برابر شده است. یکی دیگر می گوید: «متاسفانه حقوق بیشتر گردشگران مانند چند سال پیش است و همه قیمت دارند [risen] بسیار زیاد همان هتل، همان فصل، خدمات مشابه، طبقه بندی اتاق، همان مدت رزرو با همان آژانس…
من واقعاً دوست دارم حقوقم به همین ترتیب افزایش یابد، اما متأسفانه اینطور نیست. برای ماندن در بودجه باید تصمیم بگیرید.»
دیگری روی تأثیر کووید-19 بر این بخش متمرکز شد: «اصلا تعجب نمیکنم که رستورانها مشتریان خود را از دست بدهند. خیلی زیاد به نظر می رسد [be] سعی در جبران سودهای از دست رفته در طول کووید دارند و قیمت ها را بسیار فراتر از آنچه با تورم توجیه می شود بالا برده اند. 25 تا 30 یورو برای غذای اصلی – رایج در Puerto Pollensa – برای بسیاری با بودجه تعطیلات مقرون به صرفه نیست. اسپانیا قبلاً ارزش زیادی برای پول ارائه می داد. هنوز پرتغال است، اما برخی از مردم اینجا حریص میشوند.»
یک صاحب خانه در مایورکا نیز قوانین اتحادیه اروپا را دلیل غیبت خود ذکر کرد. ما خانهای در مایورکا داریم و دوست داریم در هفته پنج یا شش شب بیرون غذا بخوریم، گاهی اوقات برای ناهار نیز. متأسفانه مدت اقامت ما در مایورکا به دلیل قانون 90 روز محدود است، ما در ابتدای ژوئن جزیره را ترک کردیم زیرا به محدودیت 90 روزه خود رسیدیم.
متوجه شدم که بسیاری از رستورانها در پورت آندراتکس منوی دلدیا ارائه میدهند که برای این زمان از سال غیرمعمول است و شاید نشانهای از این باشد که آنها در حال مبارزه هستند.
آلفونسو روبلدو، رئیس انجمن رستورانهای مایورکا، گفت که کاهش بازدیدکنندگان در استراحتگاههای تعطیلات بیشتر محسوس است و او نگران است که این روند ادامه یابد. روبلدو گفت: تاکنون “هیچ تفاوتی بین دوشنبه و شنبه” وجود نداشته است. ما همیشه پر بودیم، زیرا وقتی مردم در تعطیلات هستند، در نظر نمیگیرند که روز کاری است یا تعطیلات.»
آقای روبلدو به مایورکا دیلی بولتن گفت: «امسال، مشتریان شام یا ناهار خود را به آخر هفته موکول کردند. این روند جدید از سال 2023 آغاز شد و در سال جاری بارزتر است.
پدرو فیول، رئیس انجمن آژانس مسافرتی آویبا، گفت که گردشگران کمتری به جزیره می آیند.
فیول میگوید: «آنها دوست ندارند مانند گذشته سفارش دهند، به خصوص در سالهای پس از همهگیری کووید-19». “اکنون آنها بسیار محتاطتر هستند و در مورد آنچه که مصرف می کنند دقت بیشتری دارند.”
یکی از کامنتگذاران، که گفت افزایش قیمتها بسیار بالاتر از میانگین تورم دیدهاند، به سادگی پرسید: “من نمیدانم که آیا آنها در نهایت به آنچه که لیاقتش را دارند، میرسند؟”